16.3 C
Acharnes
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img

Δήλωση Γιώργου Χιώτη

Ροή Ειδήσεων

“Σκάνδαλο” από τον πρωτοκλασάτο υπουργό της ΝΔ Στέλιο Πέτσα
Το τελευταίο καιρό, λίγο πριν ακόμη προκηρυχθούν επίσημα οι εθνικές εκλογές από τον Πρωθυπουργό, γίναμε όλοι μάρτυρες ενός κρεσέντου προβολής των “δυνατοτήτων” αλλά και της παροχολογίας σε δήμους της εκλογικής του περιφέρειας του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.
Ο Υπουργός αδιαφορώντας για τους συνυποψηφίους του και πατώντας επί… Αγίων και μη ξεκίνησε την επίδειξη δύναμης σε δήμους προσφέροντας άρτο και θέαμα ενόψει των εθνικών εκλογών. Πρόσφατα παραδείγματα στον Δήμο Αχαρνών τα 2 εκατομμύρια ευρώ (!!) που ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Βλασίου (εντελώς τυχαία!) ο Στέλιος Πέτσας “έταξε” πως θα δώσει για την αποκατάσταση από τον σεισμό του Μητροπολιτικού Ναού. Την ημέρα εκείνη ακόμη και οι συνυποψήφιοι του έμειναν στήλη άλατος από τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε ένα τόσο σοβαρό θρησκευτικό πρόβλημα.
Ήταν η αρχή που έδειχνε πως θα κινηθεί ο Στέλιος Πέτσας ώστε να κερδίσει την πολυπόθητη βουλευτική έδρα δίχως… κόπο και χρήμα προσωπικό. “Κερασάκι” της πολιτικής Πέτσα, είναι η καταγγελία πως στον δήμο Αχαρνών εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής σε ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, αλλά και νόθευσης του πίνακα δικαιούχων αποζημιώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.
Τελικά ο Στέλιος Πέτσας συνεχίζει να χρησιμοποιεί για την εκλογή του το Υπουργείο, τα στελέχη του Παρατηρητηρίου δίχως κανείς να τον ελέγχει; Αν ο Δήμος Αχαρνών εξέδωσε λανθασμένο ένταλμα, οι αρμόδιες αρχές δεν ελέγχουν ή σκοπίμως ενόψει των εκλογών κάνουν τα στραβά μάτια με τις ευλογίες Πέτσα;
Οι δημότες Αχαρνών, έχουν βιώσει πλήθος φαινομένων κακοδιαχείρισης που είχαν σαν αποτέλεσμα την χρεοκοπία του Δήμου (κι όχι εκείνων που διοίκησαν) και η απορία τους είναι γιατί ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε αυτούς που ευθύνονται για την χρεοκοπία. Οι δημότες θα πρέπει να ενημερωθούν αν υπήρξαν κι άλλες «λανθασμένες» εγγραφές στον πίνακα δικαιούχων αποζημιώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και αν υπήρξαν πόσες ήταν καθώς κι αν ο Δήμος, μετά από αυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία, έκανε ως όφειλε ΕΔΕ για να διαπιστώσει ποιοι και γιατί ευθύνονται για την πολύ σοβαρή αλλοίωση του πίνακα δικαιούχων.
Το Υπουργείο Εσωτερικών σίγουρα δεν μπορεί να μετατραπεί σε “παραμάγαζο” κανενός Υποψήφιου Βουλευτή. Όποιος επιθυμεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και κατ’ επέκταση την ψήφο των ψηφοφόρων θα πρέπει να το κάνει με την αξία του και όχι κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα. Καλούμε την Κυβέρνηση, τη ΝΔ να απαντήσει αν τελικά το μέλος της, Στέλιος Πέτσας “χρησιμοποιεί” το δημόσιο χρήμα για την προσωπική του προβολή και εκλογή.
spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ