16.3 C
Acharnes
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_img

Ανακοίνωση έναρξης υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη»

Ροή Ειδήσεων

O Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος Πετάκος και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Δομή παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Αχαρνών με κωδικό ΟΠΣ(MIS) 5001330 του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020», σας ενημερώνουν ότι αρχίζει η διαδικασία υποβολής των  αιτήσεων για ένταξη νέων ωφελούμενων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου Αχαρνών.

Το διάστημα υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από09/5/2022 έως και 10/6/2022 και κατά τις ώρες 9:00- 13:00. Οι αιτήσεις θα συμπληρώνονται και θα κατατίθενται μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου Αχαρνών επί των οδών Αχαρνέων Ιππέων & Μεγάλου Βασιλείου, στον Προφήτη Ηλία.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα έντυπα των δικαιολογητικών και των αιτήσεων είτε ηλεκτρονικά είτε από την σελίδα του Δήμου Αχαρνών στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://www.acharnes.gr/ είτε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου Αχαρνών είτε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κατά τις ώρες 9:00- 13:00.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική λόγω του COVID-19 και των υποχρεωτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στο 2102463253 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ελένη Σαχσανίδη» του Δήμου Αχαρνών.

 

 

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ