15.4 C
Acharnes
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
spot_img

Τον πρέσβη Δημοκρατίας του Καζακστάν υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Ροή Ειδήσεων

Στην Ελλάδα έφτασε χτες ο πρέσβης της Δημοκρατίας του Καζακστάν, κ.Γιερλάν Μπαουνταρμπεκ- Κοζατάεβ, τον οποίο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.

Στενές είναι οι σχέσεις του Δήμου Αχαρνών με το Καζακστάν λόγω της αδελφοποίησης με τον Δήμο Τσιμκέντ του Καζακστάν αλλά και του σημαντικού αριθμού κατοίκων, προερχόμενοι απο το Καζακστάν.

Στην συνάντηση ο κ. Βρεττός συνεχάρη τον πρέσβη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα, που έχει κληθεί να αναλάβει. Ο ίδιος επιπλέον αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί με το πέρασμα των χρόνων μεταξύ των δύο χωρών. Ο πρέσβης με την σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμο για την απεριόριστη στήριξη και επισήμανε την ελπίδα του για την συνέχεια της επιτυχούς αυτής συνεργασίας.

Μεταξύ των δύο, έγιναν συζητήσεις για θέματα που αφορούν το άμεσο μέλλον σχετικά με την σύσφιξη των σχέσεων αλλά και την δημιουργία σημείων αναφοράς της φιλίας των λαών.

Στην συζήτηση παρεβρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών κ. Θ. Χαραλαμπίδης, που πρόκειται να βρεθεί σε συνεργασία με τα στελέχη της πρεσβείας με σκοπό την προώθηση διάφορων θεμάτων που αφορούν την ανάδειξη της αδελφοποίησης αλλά και την συνεργασία της Ελλάδας με το Καζακστάν μέσω των δύο δήμων.

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ