23.6 C
Acharnes
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
spot_img

Εγκαίνια εκλογικού γραφείου της Βάσιας Αναστασίου

Ροή Ειδήσεων

«Πρασίνισε» ο Δήμος Αχαρνών με εκατοντάδες μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Βάσιας Αναστασίου .

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, με μεγάλο παλμό  και έντονη παρουσία της νέας γενιάς, η Βάσια Αναστασίου πραγματοποίησε την πρώτη πολιτική της ομιλία κατά τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου στο Μενίδι, «ανοίγοντας» στην ουσία την προεκλογική της εκστρατεία ως εκστρατεία ως υποψήφια βουλευτής του Κινήματος στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Στην ομιλία της παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτης Βλάχος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ χαιρετισμούς έστειλαν τα ιστορικά στελέχη του Κινήματος Κώστας Λαλιώτης και Δημήτρης Ρέππας, οι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς και ο Γιάννης Σγουρός. Μάλιστα, την ομιλία της προλόγισε ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Μπαίνω μπροστά σε αυτή τη μάχη και είμαι βέβαιη ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην Ανατολική Αττική και δεν θα εκλέξει απλά βουλευτή, αλλά…βουλευτές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσια Αναστασίου εκφράζοντας την πίστη της ότι «μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει φορέα μιας νέας ελπίδας που τόσο έχουν ανάγκη οι Έλληνες σήμερα». Και συμπλήρωσε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ για να δώσει ελπίδα στους νέους εργαζόμενους που το 60% από αυτούς αμείβονται με χαμηλούς μισθούς. Να δώσει ελπίδα και να γίνει η φωνή των νέων, των νέων ζευγαριών που τα υψηλά ενοίκια και το κόστος ζωής καθιστούν απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη να κάνουν τις δικές τους οικογένειες τους. Να δώσει ελπίδα στους αγρότες και εδώ της περιφέρειάς μας που βλέπουν καθημερινά τα όποια κέρδη τους να εξανεμίζονται λόγω τους υπέρογκου ενεργειακού κόστους. Να δώσει ελπίδα στις γυναίκες που βιώνουν καθημερινά μια σειρά από ανισότητες. Στην εργασία, στην κοινωνική τους ζωή, στο ίδιο τους το σπίτι.  Στις νέες εργαζόμενες που δεν τις θέλουν στις δουλειές γιατί θέλουν να κάνουν παιδιά, αλλά είναι η πρώτες που βάζουμε στο στόχαστρο για την υπογεννητικότητα στη χώρα. Να δώσει ελπίδα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες όπως εδώ στο Δήμο Αχαρνών που αγωνιούν κάθε μήνα να βγάλουν σε πέρα τις υποχρεώσεις τους και την ίδια στιγμή βλέπουν το τρένο του Ταμείου Ανάπτυξης να φεύγει και να κατευθύνεται στους μεγάλους ομίλους. Αλλά και να γίνει η ελπίδα και η φωνή των μεγαλύτερων που μετά από δεκαετίες σκληρής εργασίας ζητούν αξιοπρέπεια και αντιθέτως του έχουν πετσοκόψει τις συντάξεις.»

Σχετικά με τα κατασκευασμένα διλήμματα για τις μετεκλογικές συνεργασίες αλλά και τον εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, η Βάσια Αναστασίου ήταν ξεκάθαρη: «Απέναντι στον δικομματισμό των αποτυχημένων, το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό μας τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι εδώ για να σηκώσει ξανά τον ήλιο της ελπίδας και να προσφέρει στους πολίτες μια θετική εναλλακτική επιλογή  που θα το καταστήσει ξανά ως τον σοβαρό προοδευτικό πόλο εξουσίας απέναντι στη ΝΔ. Γιατί, δεν αξίζει στον Έλληνα πολίτη σήμερα μια επιλογή του λιγότερου κακού. Να ψηφίζει Μητσοτάκη για τον φόβο μήπως επανέλθει ο Τσίπρας ή να επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ απλά για να φύγει η Δεξιά. Δεν αξίζει η ψήφος για το μέλλον της χώρας και των παιδιών σας να προέρχεται από τον φόβο και όχι την ελπίδα Τέρμα τα παραμύθια, δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Όταν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει η πατερίτσα ούτε της δεξιάς συντήρησης ούτε του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ