12.7 C
Acharnes
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img

Πρόεδρος του Δ.Σ. Αχαρνών στέλνει έξι Δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη ως απόντες σε Συνεδριάσεις αλλά διαπιστώνει έξι μήνες μετά «εκ παραδρομής» λάθος

Ροή Ειδήσεων

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών στις 09/06/2022 και με Αρ. Πρωτοκόλλου 54766 στέλνει έγγραφο (ως όφειλε) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με Θέμα: «Αποστολή Κατάστασης απόντων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Αχαρνών από συνεδριάσεις Δ.Σ. χρονικής περιόδου από 12/04/2022 έως 01/06/2022».
Στο έγγραφο αναφέρονται εννέα Δημοτικοί σύμβουλοι ως απουσιάσαντες αδικαιολόγητα σε τρεις (3) συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Οι εννέα Δημοτικοί σύμβουλοι που αναφέρονται είναι οι:
Αβραμίδη Ελένη
Βάθης Σπυρίδων
Βαρελάς Πέτρος
Δαμάσκος Δημήτριος
Κασσαβός Ιωάννης
Παγώνας Αθανάσιος
Τσιμπογιάννης Δημήτριος
Τσορπατσίδης Μιχάλης
Χαλκίδης Παναγιώτης

Έξι (6) μήνες(!) μετά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αντιλαμβάνεται ότι «εκ παραδρομής»στη λίστα με τους απόντες έχουν συμπεριληφθεί έξι (6) Δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης (όχι 1, όχι 2 ..αλλά 6) και σπεύδει με το Εξαιρετικά Επείγον έγγραφο προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ημερομηνίας 22/11/2022 και Αρ. Πρωτοκόλλου 115028 να την ενημερώσει να μην ληφθούν υπόψη ως απόντες.
Οι έξι Δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης που αναφέρονται είναι οι:
Βάθης Σπυρίδων
Βαρελάς Πέτρος
Δαμάσκος Δημήτριος
Παγώνας Αθανάσιος
Τσιμπογιάννης Δημήτριος
Τσορπατσίδης Μιχάλης

Για αυτούς τους έξι δεν γνωρίζουμε αν ήταν παρόντες ή δικαιολογημένα απόντες.
Ο Πρόεδρος όμως έπρεπε να γνωρίζει.
Το να συμβεί μεμονωμένο λάθος για ένα Δημοτικό σύμβουλο και για ένα Δ.Σ. είναι κατανοητό. Όλοι κάνουμε λάθη.
Το να γίνει λάθος όμως για έξι (6) Δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης και για τουλάχιστον τρεις (3) συνεδριάσεις του Δ.Σ. πάει πολύ.

Σ.Σ
Μαθαίνουμε ότι το διορθωτικό έγγραφο έφυγε στην Αποκεντρωμένη μετά την κατακραυγή των Δημοτικών συμβούλων οι οποίοι τεκμηρίωσαν τα γεγονότα (παρόντες-δικαιολογημένοι).
Κάτι αλλάζει; Όχι βέβαια. Όλα τα ίδια μένουν. Οι ίδιες πολιτικές, τα ίδια τερτίπια.. Αν πρέπει να αλλάξει κάτι είναι η νοοτροπία της Δημοτικής Αρχής που δυστυχώς δεν δείχνει τέτοια σημάδια. Αντίθετα..

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ