22.4 C
Acharnes
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Χρήστος Π. Ηλιάδης παρευρέθηκε στο συνέδριο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Ροή Ειδήσεων

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Χρήστος Ηλιαδης βρέθηκε στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, το οποίο παρακολούθησαν 1.200 συνεδροί απ’ όλη την χώρα. Ο κ. Χρήστος Π. Ηλιάδης αντάλλασσε απόψεις με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για σημαντικά θέματα όπως για “προνομιακές πολιτικές για τους δημότες” , “ενεργειακή αυτονομία”, “ψηφιακός μετασχηματισμός”, “Πράσινη Ανάπτυξη” αλλά και “βασικά έργα προστασίας πολιτών”.

Ο ίδιος δηλώνει ” Θεωρώ πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από εξωστρέφεια και συνεργασία. Τρανταχτό παράδειγμα η έλλειψη συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με τους όμορους δήμους οδήγησε στη μεγάλη καταστροφή από την πυρκαγιά του Αυγούστου του 2021. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με πολλούς συμμετέχοντες και να ακούσω αγωνίες, προβλήματα και ιδέες για ένα σύγχρονο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι. Η εμπειρία και το ανοιχτό μυαλό, για κάθε αυτοδιοικητικό, είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που τον καθιστούν αποτελεσματικό”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών ,κατά την αποχώρησή του από το συνέδριο της ΚΕΔΕ συνάντησε τον Δήμαρχο Αχαιών και καρδιολόγο Κώστα Πελετίδη. Αντάλλαξαν μεταξύ τους απόψεις σχετικά με τα προβλήματα και τα αυτοδιοικητικά της πόλης καθώς ανανέωσαν το ραντεβού τους άμεσα, για να πραγματοποιήσουν την εποικοδομητική και ωφέλιμη επικοινωνία τους.

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ