22.2 C
Acharnes
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Άνω Λιόσια: Μαθήτρια καταγγέλει παρενόχληση από καθηγητή σχολείου

Ροή Ειδήσεων

Συγκέντρωση γονέων πραγματοποιήθηκε έξω από λύκειο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, έπειτα από καταγγελία μαθήτριας, η οποία αναφέρει ότι παρενοχλήθηκε από καθηγητή της. Παρ’ όλο που οι μαθητές του σχολείο έσπευσαν σε κατάληψη, το σχολείο συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Έπειτα, ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι καθηγητές του σχολείου για την κατάσταση, με τους περισσότερους να είναι έκπληκτοι.

Καθηγητής του σχολείου στα Άνω Λιόσια, όπου έγινε η καταγγελία της μαθήτριας για παρενόχληση από καθηγητή της, μίλησε και διευκρίνησε ότι «Τελικά δεν έγινε κατάληψη. Αλλά με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησαν τα παιδιά. Είπαν ο,τι είχαν να πούνε σε όλους εμάς και μετά έφυγαν, κάτσαμε στις αίθουσες κανονικά, έγιναν μάλλον υποτυπώδη μαθήματα. Αλλά από αύριο θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα. Αφότου έφυγαν τα παιδιά κάναμε και εμείς μια μίνι συζήτηση, γιατί εμείς τώρα ενημερωθήκαμε, δεν ξέραμε τίποτα»

Ο Αντιδήμαρχος για τα θέματα Παιδείας στον δήμο Φυλής, Νίκος Χατζητρακόσιας, επισημαίνει ότι σήμερα έλαβε ο δήμος Φυλής email από τους μαθητές και άμεσα προχώρησαν στις ενέργειες. «Στον δήμο μας, μας ήρθε σήμερα ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που ήταν η καταγγελία των μαθητών για παρενόχληση μια μαθήτριας. Ζητούσαν να βοηθήσουμε νομικά και ψυχολογικά την μαθήτρια. Όσον αφορά στο περιεχόμενο της καταγγελίας μαθητών και κατά πόσο πρέπει να διερευνηθεί, εμείς φτάνοντας η καταγγελία στα χέρια μας στο γραφείο του δημάρχου και το δικό μου, προβήκαμε σε δύο ενέργειες ζητήσαμε ενημέρωση από το σχολείο αλλά ο διευθυντής λείπει σε άδεια, ο υποδιευθυντής δεν ήταν σε θέση ή δεν ήθελε να μας ενημερώσει άρα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες».

 

 

Πηγή: newsit.gr 

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ