19 C
Acharnes
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img

Μενίδι: Εντοπίστηκε βαν με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο του ξυλουργείου που ισοπεδώθηκε

Ροή Ειδήσεων

Μαφιόζικο “χτύπημα” χαρακτηρίζουν πολλοί την ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/06) στο παλιό ξυλουργείο στο Μενίδι με αποτέλεσμα την ισοπέδωσή του.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα, προκαλώντας τον τρόπο στους κατοίκους της περιοχής σε ακτίνα σχεδόν 300 μέτρων από το παλιό ξυλουργείο στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγ. Σπυρίδωντος στο Μενίδι.

Στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, το οποίο δείχνει ένα μηχανάκι με δύο άτομα να περνά από το παλιό ξυλουργείο και λίγα δευτερόλεπτα μετά να γίνεται η ισχυρή έκρηξη, που ισοπέδωσε τα πάντα, άνοιξε τρύπα στο πάτωμα, εκσφενδόνισε ακόμη και μια μονάδα κλιματιστικού ενώ έσπασε τζάμια σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Όταν στον χώρο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, στο υπόγειο του κατεδαφισμένου ξυλουργείου εντόπισαν ένα τζιπ που ανήκει στον ιδιοκτήτη και ένα βαν, το οποίο ήταν γεμάτο με λαθραία τσιγάρα. Ανάμεσα στα συντρίμμια όμως, υπήρχαν πακέτα από τσιγάρα που επρόκειτο να διακινηθούν λαθραία.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα από το ξυλουργείο μένει μια νεαρή γυναίκα με τα 3 παιδιά της και το σπίτι της έχει υποστεί ζημιές από την έκρηξη που σημειώθηκε. Σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις στιγμές που έζησε:

“Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να βγούνε τα παιδιά μου έξω” είπε η νεαρή γυναίκα, λέγοντας πως η αποθήκη του σπιτιού της καταστράφηκε και πως θα μπορούσε τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της να είχαν κινδυνέψει.

 

Πηγή: newsit.gr
spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ