14.1 C
Acharnes
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης στον Δήμο Φυλής

Ροή Ειδήσεων

Τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή της Περιφέρειας μας, Γιώργο Κώτσηρα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Φυλής, την Τρίτη 29 Μαρτίου, ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής φρόντισε να ενημερώσει  τον Υφυπουργό σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Φυλής και πιο συγκεκριμένα για τα αναπτυξιακά σχέδια, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Υφυπουργός επισήμανε την μεγάλη σημασία υλοποίησης των συγκεκριμένων σχεδίων τόσο για τον Δήμο Φυλής, όσο και για ολόκληρη την Δυτική Αττική γενικότερα. Επισήμανε ακόμη, ότι βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Φυλής, ο οποίος εργάζεται, στο πλαίσιο της της γενικότερης αναπτυξιακής προσπάθειας  στην Δυτική Αττική, που έχει προσωπική στήριξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκος Μητσοτάκη: «Χάρη στην στήριξη αυτή, η Κυβέρνηση έχει λύσει χρονίζοντα θέματα της Δυτικής Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φυλής, έδωσε τα ευχαριστήρια του στον Γιώργο Κώτσηρα για την επίσκεψη του και το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει προς τον Δήμο Φυλής. «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον Υφυπουργό, αλλά και με όλους τους βουλευτές, για τον κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ