26.5 C
Acharnes
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
spot_img

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η ζέστη αγκαλιά»

Ροή Ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των μελών του πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά» καθώς και η βράβευση των 67 εθελοντών που στηρίζουν το έργο του, στις 28 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Προφήτη Ηλία.
Άπαντες οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος για τη στήριξη των Τριτέκνων της περιοχής και όχι μόνο καθώς έχει συνδέσει το όνομά του με δράσεις αλληλεγγύης του κοινωνικού συνόλου.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Βλάχου, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Ξαγοράρης, Νίκος Δαμάσκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Ιωάννης Νίκας, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Ιωάννης Μίχας, η Γραμματέας Δημοτ.Συμβουλίου Παυλίδου Όλγα, ο Δημοτ. Σύμβουλος Θεόδωρος Συρινίδης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ Σπύρος Βάθης.ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Βρεττός, ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης Χαράλαμπος Πέκος, και ο Γιάννης Τριβέλλας, εκ μέρους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Εκ μέρους του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, έδωσε το παρών ο Πρόεδρος Γιώργος Αρβανίτης. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η γιατρός Αμαλία Παρούση, η οποία δήλωσε την στήριξη του Συλλόγου μας με την επιστημονική της γνώση.

Στην ομιλία της η Προέδρος Μαρίας Χρ. Ναυροζίδου είπε:
«Οι σκέψεις όλων μας σήμερα, κοντά στους αμάχους, τις μητέρες , τα παιδιά, τους ηλικιωμένους ,ευχόμαστε να τελειώσει ο εφιάλτης , και να μην ζήσουμε άλλο την παράνοια του πολέμου.

Ο σύλλογός μας «Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» αφουγκράζεται τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τους στόχους των 2900 μελών μας σήμερα, ,όλα αυτά τα χρόνια είχε, και θα συνεχίσει να έχει, τη τεράστια συμβολή και προσφορά όχι μόνο στα μεγέθη των οικογενειών μας, αλλά παράλληλα και ταυτόχρονα στην πραγματική ανάπτυξη και διαρκή παρουσία στο Δήμο μας καθώς και στην Περιφέρειά, ήταν είναι και θα παραμείνει συν ΘΕΩ να είναι εδώ ,θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας την κοινωνικής μας προσφορά. Προβλήματα, μικρά και μεγάλα – διαχρονικά και επίκαιρα, ζητούν λύσεις, απαιτούν Συντονισμό, Συλλογική Δουλειά και Αγάπη για τα Παιδιά μας.
Για το Μέλλον της Ελλάδας, είμαστε δίπλα στην οικογένεια.
Οι δράσεις του συλλόγου είναι πολλές σε επίπεδο αγωνιστικό
Εδώ και 5 μήνες καθημερινά διανέμονται μερίδες φαγητού από 100-250 σε οικογένειες και όχι μόνο . Το είχαμε πει το προσπαθήσαμε και σχεδόν είμαστε έτοιμοί για το ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ

-ΔΩΡΕΑΝ ψυχολογικές – συμβουλευτικές συναντήσεις για την εμψύχωση και ενδυνάμωση σε παιδιά, γονείς και ηλικιωμένους.)

-ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, τη Δυνατότητα της Ψυχικής και Υλικής Βοήθειας στις Τρίτεκνες Οικογένειες με τη τακτική ενημέρωσή μας από τα γραφεία του Συλλόγου μας.

Παρά τη δυσκολία της πανδημίας σταθήκαμε, όσο επέτρεπαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε δράσεις αλληλεγγύης, όπως η Ανθρωπιστική βοήθεια προς τις πληγείσες από τις φωτιές περιοχής. Επίσης, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Τράπεζα Αίματος με τις τακτικές αιμοδοσίες μας. Πραγματοποιήσαμε Δωρεάν ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, με διάγνωση των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Χορηγήσαμε πάνω από 6 τόνους τρόφιμα στα μέλη μας και με την βοήθεια του Σωματείου Άγιος Γεράσιμος δόθηκαν νωπά προϊόντα σε 400 οικογένειες.
Διαθέσαμε προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του παιδιού και όχι μόνο. Συμμετέχουμε σε κάθε εθελοντική δράση. Βραβεύσαμε τις μητέρες που απέκτησαν τρίτο τέκνο χορηγώντας δωροεπιταγές Βραβεύσαμε τους επιτυχόντων των Τριτεκνων οικογενειών που εισήλθαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα χορηγώντας και εδώ δωροεπιταγές κ.α.
Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλες αυτές τις δράσεις.

«ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.» www.triteknoianatolikisattikis.gr

spot_imgspot_img
spot_img

Δημοφιλείς Θέματα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ